Baukje-Rienks

Sabeare

We worden heel blij van textiel, dus alles wat je van draadjes maakt. Wat je aan kunt raken en écht kunt voelen. We genieten ook enorm van plattegronden en oude atlassen. Daarom is Sabeare opgericht door Baukje Rienks. Het is dus ook niet zo gek dat ze zichzelf ‘textiel geograaf’ noemt.

 

Bij Sabeare maken we geopatronen en borduursets.

 

geopatronen

Geopatronen zijn dessins en producten op basis van geografische data/plattegronden. Deze geopatronen vertellen altijd een verhaal, uw verhaal. We merken dat er grote behoefte is naar textielproducten in huis en op het werk. Maar dat er ook ‘veel van hetzelfde’ te krijgen is. bij Sabeare maken we onderscheidende dessins op maat met een geografische touch.

Je kunt denken aan een:

  • uniek kunstwerk voor aan de wand of
  • dessinontwerp voor behang of stoffen voor lampenkappen, (bedrijfs)kleding, kussens, vloerkleden enz

 

Bent u bijvoorbeeld als interieurarchitecte of communicatiemedewerker voor uw bedrijf of klant op zoek naar: (her)inrichting van het interieur,  aankleding van een evenement, een geborduurde infographic/reclame of uniek relatiegeschenk? Neem gerust ontact met ons op. bel 06 180 64 259 of mail info[@]sabeare.com

 

 

borduursets

We stimuleren ook het zélf werken met textiel. DIY. We geven regelmatig workshops. Er zijn al heel wat mensen die hebben leren haken bij studio Sabeare. Niet in de laatste plaats omdat het zo lekker rustgevend is. De combinatie van iets zelf maken  en een  repeterende handeling werkt net zoals yoga.

Wij zijn overtuigd dat borduren minstens zo’n grote rage wordt. Maar we misten leuke, frisse, hippe, moderne borduurpatronen.  Check de webwinkel (binnenkort open) voor borduursets die als ze klaar zijn ook echt wilt ophangen in je huis. We kunnen ook in opdracht uw idee omzetten naar een kant en klaar borduurpakket.  Neem gerust contact met ons op. bel 06 180 64 259 of mail info[@]sabeare.com

 

 

 

awards

2011 winnaar categorie 3D van de Gemaakt in Amersfoort trofee, Jaarlijkse prijsuitreiking voor creatieve ondernemers in Amersfoort.

cv

Handwerkontwerpster – Ensaïd Modevakschool (2013)
Oost-Europese Studies – Universiteit van Amsterdam, (master, 2004)
Aardrijkskunde – Noordelijk Hogeschool Leeuwarden (bachelor, HBO, 1997)